Вижте всички статии

"FASHION ICON" PART2

НОВИТЕ модели в #CHRISTINEFASHION не спират ????

Знаем, че сте нетърпеливи за тях и затова неуморния ни екип сътвори за вас продължение на нашата есенно-зимна колекция #FASHIONICON`19/20 PART2 
       

      

Отново ще откриете неподправения #CHRISTINEFASHION стил и ще се потопите в прецизна изработка, висококачествени материи и аксесоари.


Верни на себе си и на безкомпромисния ни вкус сме заснели НОВАТА ни колекция на красиво и приказно място с любимия ни екип Kostadin Krustev Koko и Лилиан Бояджийска 
А най-голямото ви желание да не чакате и да се чудите какво ще бъде следващото ни предложение този път е вече напълно изпълнено ????
Сега ще откриете цялата колекция налична на сайта ни www.christinefashion.bg !

Бъдете творци, комбинирайте и експериментирайте със стила си ????

      

По всяко време на годината искаме да изглеждаме стилни и неотразими, а и същевременно да ни бъде топло и комфортно.
Затова тази година не пропускаме да помислим за обновяване на зимния ви гардероб с топло яке 
Те са перфектни за студените дни, удобни са, лесно се съчетават с ежедневния ви стил и можете да бъдете сигурни, че с тях ще бъдете неотразими и различни ????

Знаем, че те са една от най-желаните #C.F. придобивки и именно затова тази година комбинацията от кройка, материя, детайли и перфектна изработка е това което заслужавате ????

Избрали сме висококачествени водонепромокаеми промазки в различни цветове за всеки вкус и стил и изцяло сме подплатили с луксозна сатенирана подплата. Тази година не се доверихме на готовите капитонирани платове, а внимателно отбрахме материята и ги капитонирахме ръчно тигел по тигел със силиконова 150гр. вата и подложка.
WOW нали ?
Това са наистина много часове труд !
Внимателно подбрахме всяка една яка от естествен косъм за да получите максимално удоволствие от вашата покупка.
Всяко яке е със специален #YKK метален цип с ефектна висулка, както на качулката така и в предната част. Внимателно сме помислили и за всички други детайли като тик-так копчета, стопери и т.н.
Всичко което ще откриете по нашите якета е избрано и изработено с много внимание и прецизност !

Избери твоето ново #C.F. яке, чувствай се комфортно и го носи с усмивка !

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари