Вижте всички статии

"REDCARPET"

Блясък, блясък и пак блясък !
ДА, на вашия ПРАЗНИК ще заблестите от глава до пети в #CHRISTINEFASHION 
????

      

 

Вдъхновени от класата на червения килим, създадохме нашата нова колекция #REDCARPETа в нея ще откриете тоалети истински достойни за него ! Две линии изпълнени с разкош и стил от най-високо ниво????

Декември е 
Вълшебството е навсякъде !
А коледния дух е красив и завладяващ ????


 

Настъпи месецът на най-вълшебните празници в годината и момента за новата ни празнична колекция #REDCARPET, представена от лицето на #CHRISTINEFASHION - една от най-красивите ни и лъчезарни българки - Бояна Маринова !
Тя е любимо момиче с обаятелна усмивка, финес и грация 

 

Атрактивна и неповторима - достойна за "червения килим"!
Новата колекция отговаря на търсенето на нещо уникално за празничните събития, а тази година ще откриете две линии в които ще ви представим, както модели изпълнени с празничен дух така и стилни и бляскави предложения за вашите специални поводи или абитуриентски балове.

За вашата бляскава визия отново сме безкомпромисни и сме заложили само на луксозни материи, висококачествени детайли и ръчна изработка ????

Отново ще откриете духа на #CHRISTINEFASHION , който присъства във всеки един детайл създаден с много прецизност, нови уникални кройки, цветни кристални камъни и ръчно рисувани пера със специална технология ????

Хубавото е, че вече няма да чакате и да се чудите какво ще е следващото ни предложение, а ще можете да разгледате още СЕГА цялата първа част на НОВАТА ни колекция на www.christinefashion.bg ????
А за дамите, които искат да ни посетят на място в ателието ни в Стара Загора за да се потопят в творческата ни атмосфера и да бъдат обслужени от нашите моделиери като вземат техните мерки и изработят изделие специално за тях.

Желаем ви празнично настроение, усмивки и положителни емоции през Коледните и Новогодишни празници ????????

Екипът на Christine fashion
Обичаме ви 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари