Вижте всички статии

"ÉDITION LIMITÉE"

Време е да изпратим с лека носталгия любимият на всички ни летен сезон и с усмивка да посрещнем красивата, нежна есен с НОВАТА ни колекция 

#ÉDITIONLIMITÉE

 Хубавото при смяната на сезоните е, че е време за освежаване на гардеробите ни с нови покупки за предстоящите есенно-зимни дни в актуалните тенденции за сезона. 
А това е един неизчерпаем източник на добро настроение за всяка жена с усещане за стил. 

В новата ни колекция ще откриете дизайнерски дрехи и аксесоари с уникални модели, ефектни кройки, собствени принтове, щампи, бродерии, разкошни материи и открояващи се детайли.
Дрехи, в които ще се влюбите. 
Дрехи като истински бижута.

За да задоволим вкуса и стила на всички наши клиентки, тази есен ще ви предложим две линии.

Ще откриете както изискани, елегантни и стилни есенни дрехи за офиса или по специален повод, така и стилно-екстравагантни дрехи за ежедневието или т.нар. „уличен стил“. 

 

   Създали сме всички дрехи от колекцията, така че да можете да ги комбинирате по ваш вкус и виждане и с тях лесно да създадете вашата нова уникална #CF визия. Можете перфектно да ги носите, както с модерни кецове, така и с елегантни токчета или чизми.
 

    


Стилът #CF се отличава с изчистен дизайн, перфектна линия, прецизна изработка, ръчна декорация, луксозни хастари, висококачествени аксесоари по дрехите - като метални копчета, токи, копчета #SWAROVSKI, ципове #YKK - и това са едни от малкото задължителни елементи според нас една дреха да бъде достойна, стилна и изискана.

 С любов #CF heart

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Петя Атанасова
    Вие сте любимата ми марка. Дрехите ви са чудесни и много качествени!
    Отговори ›
    • CF
      Благодарим ви от сърце
«1»