Вижте всички статии

"SHINY"

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Стил, елегантност, висококачествени материи, прецизна изработка, изчистени линии и неповторим детайл - именно това прави #CHRISTINEFASHION, толкова неустоим !

 

 

Обожаваме новостите и именно затова се стремим да не оставяме - вас нашите клиентки без нови попълнения в гардероба си !

Отново ви оставяме без дъх - това е НОВАТА ни специална колекция #SHINE от #CHRISTINEFASHION !

    

В нея ще ви представим стилни предложения за дами, които искат да бъдат неотразими на своя специален повод, парти, рожден ден, абитуриентски бал или изпращане !

Те са различни , бляскави и изключително стилни, ръчно декорирани с цветя, пера и камъни #SWAROVSKI !

Разбира се духа ни присъства във всеки един детайл създаден с много прецизност и перфекционизъм !

Лице на новата ни колекция е точна тя - Олга Модева. Толкова стилна и изящна дама, излъчваща класа и стил с всяко движение и поглед !

Ще откриете новите предложения на www.christinefashion.bg, a за дамите, които искат да ни посетят могат да дойдат на място в ателието ни в гр. Стара Загора за да се потопят във вълшебната ни творческа атмосфера и да бъдат обслужени от нашите моделиери като вземат техните мерки и изработят изделие специално за тях !

Сърдечно благодарим на всички наши клиентки, които всеки ден се доверяват за своята визия както в ежедневието така и за официалните им поводи на нас и ни направиха това което сме в момента !

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари