Вижте всички статии

"FASHION ICON"

Есен е - красива, нежна, романтична !

 

    

 

Знаем, че вече сте нетърпеливи за НОВИ вълнуващи моменти този сезон, облечени като истинска модна икона от #CHRISTINEFASHION и новата колекция "FASHION ICON", заснета с лъчезарната и обаятелна Бояна Маринова и Костадин Кръстев из приказните кътчета на София.

 Изпратихме лятото и вече дойде моментът за смяна на гардероба !

 

 

 Направете го със стил, с НОВИТЕ ни дизайнерски есенно-зимни ежедневни и елегантни предложения ! Този сезон сме наблегнали на дрехите, които можете да съчетаете както с любимите ви бели модни кецове, така и с елегантни токчета или чизми - различни визии за различни дестинации.

 Ние ви даваме идеята, а вие я развийте пречупена през вашия поглед и стил.

    

 В модата всеки дизайнер и марка има своя линия, предпочитан цвят или материя.

Стилът #CHRISTINEFASHION се отличава с изчистен дизайн, перфектна линия и комбинация на материи, прецизна изработка, ръчна декорация, високачествени аксесоари като метални ефектни копчета и токи, копчета #SWAROVSKI, ципове #YKK и др.- едни от задължителните условия за стилна и изискана визия.

 Ще откриете в колекцията ни любимите ни буклета тип #CHANEL, еко кожа в която ще се влюбите от първото докосване, високачествени финни вълни и плетива, актуалния за сезона черно-бял пепит...

А още по-хубавото е, че имаме ИЗНЕНАДА за вас!

 Едно от желанията ви да не чакате и да не се чудите какво ще е следващото ни предложение този път ще бъде изпълнено. В сайта ни www.christinefashion.bg ще откриете цялата ни колекция, ще можете да разгледате и набележите вашия любим модел преди пускането му в продажба.

Ще откриете модели в статут "НАЛИЧНИ" с доставка от 1 до 2 работни дни и предстоящите "ОЧАКВАЙТЕ СКОРО"

Екипът на Christine fashion 

Обичаме ви heart

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари